Öppet möte inför fullmäktige

På måndag hålls det sista mötet för det gamla kommunfullmäktige innan det nya tillträder i oktober.

Det är några viktiga frågor som ska behandlas, bl a inriktningen för och kraven på byggherrarna i nya Kiruna. En annan fråga som kommer att behandlas är moderaternas motion om att införa ”utmaningsrätt” i kommunen, dvs att vilken privatperson eller företag som helst ska kunna tvinga fram en upphandling av utpekade förskolor, äldreboende eller dylikt.

Vi träffas som vanligt till ett öppet möte dagen innan för att bestämma hur vår ledamot Tommy Hjertberg ska agera, det vill säga på söndag 21 september klockan 17 på lokalen på Adolf Hedinsvägen 35. Fika bjuds det på.

Väl mött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s