Studiecirklar efter valet

Människor engagerar sig i Knegarkampanjen av olika skäl. En del kliver på för en stund när vi gör riktade satsningar, till exempel mot kvinnohandel, för bostadsbyggande eller valkampanjen för att säkra vårt inflytande i Kiruna kommunfullmäktige.

Andra drivs av långsiktiga mål som att omvälva arbetarrörelsen och ge landets arbetare nya strategiska perspektiv.

Alla insatser behövs, stora som små. Knegarkampanjen har den stora fördelen att kunna samla upp politisk aktivitet utan att kräva anslutning till oklara eller rent missvisande partiprogram. Det kommer vi att fortsätta göra efter valdagen.

Knegarkampanjen är en arbetardemokratisk plattform där olika strävanden ryms. Vi vill se ett myller av aktivitet på arbetsplatser, i bostadskvarter och skolor.

Samtidigt vill vi ge aktivister chansen att fördjupa sitt engagemang. Därför drar vi igång studiecirklar omkring den politiska deklaration som presenterades av förberedelseutskottet i juni. Cirkelgrupperna börjar träffas i oktober, ta kontakt för att anmäla intresse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s