Gör slut på Alliansregeringen!

Inlägget som nedladdningsbar PDF – klicka här.

I fyra år har Knegarkampanjen varit hårda kritiker av Socialdemokraternas agerande i Kiruna kommun och Norrbottens landsting. Samma sak med den socialdemokratiska toppstyrningen av facket och deras parasiterande på fackföreningsavgifterna.

Vi har inga illusioner om (s), och vi strävar efter att ersätta deras partistyre över arbetarrörelsen med gräsrötternas egen aktivitet och hängivna förtroendevalda som företräder medlemmarna utan att få några privilegier eller karriärer.

Inte desto mindre uppmanar vi till en röst på (s) i riksdagsvalet för att köra ut den borgerliga regeringen eftersom de är den enda kraft inom arbetarrörelsen som kan utmana Alliansen om regeringsinnehavet i det här valet.

Om det lyckas kommer det inte att förändra mycket i sig, men det skulle lägga grunden för att förlänga striden om regeringspolitiken in i arbetarrörelsen. För samtidigt som bandet till (s) är en stor belastning för fackföreningsrörelsen i Sverige så innebär det att en rörelse som byggs på arbetsplatserna skulle kunna utmana den borgerliga politik som Socialdemokraterna kommer fortsätta att föra om de hamnar i regeringsställning. Vi i Knegarkampanjen kommer att verka för ett rådslag inom arbetarrörelsen för att bygga en sådan rörelse.

rådslag

Sätt stopp för borgerlig politik!

 

 

 

 

 

 

Kom med och gör slut på Alliansregeringen så punktmarkerar vi sossarna efter valet och blockerar dem från att fortsätta Reinfeldts politik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s