Torsdagar på lokalen

Vi fortsätter med Öppet Hus varje torsdag klockan 16 för spontanbesök, fylla i enkäter, ställa frågor och prata bort en stund om politiken. Man kan också hämta valtidningar och sprida i bekantskapskretsen och grannskapet. Hittills har ca 700 hushåll fått hem den i brevlådan.

Vi börjar nu att hålla öppna planeringsmöten klockan 18 till 19 på torsdagarna för alla som håller på med valaktiviteterna. Vi diskuterar det politiska läget och förbereder nästa veckas möte i kommunfullmäktige där Tommy Hjertberg representerar Knegarkampanjen. Vi fortsätter med idestormandet från i lördags och delar upp veckans arbetsuppgifter. Alla som vill delta aktivt är välkomna.

Lokalen ligger på Adolf Hedinsvägen 35, bredvid Sporthallen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s