Ert stöd behövs

Knegarkampanjen har trampat igång sin valrörelse. Det betyder många fler offentliga aktiviteter och större spridning av politisk information.

Alla som följt oss vet att vi eftersträvar ”valdag varje dag”, att politiken ska överföra makt till människor i vardagen. Men vi lever med ett parlamentariskt system där val sker var fSkärmavbild 2014-03-12 kl. 12.30.55järde år och vi tänker använda valrörelsen så gott vi kan.

Knegarkampanjen har ett mandat i kommunfullmäktige och får partistöd. Men en valrörelse är dyrare än man tror och tar många arbetstimmar i anspråk. Därför behöver vi dig. Vi behöver hjälp att nå ut och alla kan göra något. Vi behöver till exempel

  • Hjälp att dela ut valinformation. Vår första valbroschyr har hittills nått cirka 400 hushåll, men det är bara början. Kan du dela ut i ditt bostadsområde? Kontakta oss.
  • Samla sympatisörer och anhängare som vill bli mer aktiva, det kan vara inför politiska aktioner eller ett viktiga möten.
  • Längre fram i valrörelsen kommer våra bemannade valbyråer och dörrknackningar att komma igång. Det är ett mycket roligt med tidskrävande arbete!
  • Istället för att köpa den där prylen du sneglat på ber vi dig skänka en slant till vår valfond. 20, 200 eller 2000 kronor – ingen summa är för stor eller liten.
  • Delta i planeringsarbetet. Varje torsdag 18-19 samlas vi på lokalen (Adolf Hedinsvägen 35) för att rapportera och planera nya aktiviteter. Vi behöver dina idéer – välkommen dit!
  • Just nu behöver vi särskilt personer som kan formgivning och/eller har idéer om ”merchandise”: kampanjteman, knappar, affischer, klistermärken med mer.

Vi hjälper dig hitta din egen politiska roll – ingen uppgift är för stor eller för liten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s