350 röster inför valet

På snöfestivalen i Kiruna 25-26 januari finns vi i Folkets Hus med enkäten 350 röster inför valet där Kirunaborna får ange vilka frågor som är viktigast i kommunpolitiken. Man får också tillfälle att anmäla sig som valarbetare.

Vi samlar också namn för rätten att ställa upp en knegarkandidatur i valet till landstinget. Det är helt nödvändigt att vända upp och ned på landstingspolitiken och dra in personal och brukare, för att Norrbottens fem sjukhus ska kunna upprustas till fullvärdig standard och för att de kollektiva färdmedlen ska kunna utvecklas. Det behövs 150 namn och det finns inga krav på hur man gör på valdagen. Namninsamlingen handlar om rätten att kandidera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s