Knegaren nr 6 ute nu!

Nu finns ett rykande färskt nummer av Knegaren ute som tar upp frågan om facket. Vad ska vi ha det till och vad ska vi göra med det? Intervju med Jari Söyrinki, förtroendevald i Gruvtolvan och Lena Rova, barnskötare och aktiv i Kommunal plus en blänkare från gruvarbetarkampen i Sydafrika. På insändarplats riktar sjukhuspersonal krav mot både Gruvtolvan och Kiruna Kommun. Ladda ned och läs här eller haffa våra försäljningsombud på arbetsplatserna eller på stan. Vill du läsa tidigare nummer så hoppa till sidan för Knegaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s