Sverigedemokraterna vill bli vita knegares vänner

Utanförskapet ska och kan brytas, skriver Jimmie Åkesson på DN Debatt 5 november. SD ska lyckas med detta genom bättre arbetsmarknad, mer vuxenutbildning, generella satsningar för alla. De ska bryta segregationen och ta bort låtsasjobben för att få bidrag. Åh, vad bra det låter. Särskilt för en fattig knegare. Tills man kollar vad som faktiskt står i artikeln.

För det första, Sverigedemokraterna har fullt ut köpt lögnerna om att det inte finns pengar i samhället. Som om hela den ekonomiska världskrisen, varselvågen, nedskärningarna, bostadsbristen, kommunernas snåla budgetar, vore naturlagar.

Hur ser man det? Jo, SD:s lösning på alla problem är inte offensiva investeringar för att bygga infrastruktur, ställa om energipolitiken, rusta upp arbetsmiljöer, vård, skola, omsorg, stoppa bolagens och politikernas konstgjorda kapitalbildning, och ge mer makt och inflytande för jobbare. Nej, nej, nej. Deras lösning är färre människor. För det finns ju inga pengar. Vilket är lögn.

Och som om det inte vore nog så vill de ha ”tydliga krav från samhället”, de tycker att ”ansvaret vilar tungt på den enskilde” och att ”språk och värderingar är lika viktiga som arbete”. Detta här är inget annat än en slags kinesisk kulturrevolution som under Mao, som riktar sig mot alla som inte vältrar sig i kristna gamla bondetraditioner och som envisas med att tala flera språk. Vad blir nästa steg? Åsikts-, traditions- och språkpoliser? Svenskhetskontrollanter i fikarummen?

Det är inte så länge sen som den svenska staten förbjöd barnen att prata sitt eget språk. Det finns många som minns huggen och slagen i skolan när svenskheten skulle trummas in. Och en av de viktigaste orsakerna idag till att invandrarungdomar är arbetslösa, är inte deras brist på ”integration” utan ren och skär diskriminering för att de heter ”fel” sak, ser ”fel” ut eller bor på ”fel” ställe.

SD ser Sverige som en satellit utanför planeten jorden. Folkvandringar, krig, revolutioner, tsunamis, energikris, oljeuttömning, bankkollapser, kärlek, global kultur och kommunikation, allt detta händer någon annanstans. SD:s invandringsstopp ska utropas nu, mitt under pågående inbördeskrig i Syrien, och Jimmie Åkessons budskap till dem som försöker rädda sitt skinn blir; stanna och dö. Så trevligt.

Vad skulle då SD vilja göra om de lyckades slita loss Sverige från planeten jorden, stoppa invandringen och genomföra sin kvasi-maoistiska kulturrevolution? Jo, då ska vi få…. Allians-politik. Se här: stärkt starta eget-bidrag, sänkta arbetsgivaravgifter, minskat sjuklöneansvar och sämre anställningsskydd. Bara företagarpolitik. Inte nån knegarpolitik så långt ögat når.

Några förslag som i och för sig är bra i artikeln är förslag om en satsning på KomVux och Yrkesvux, borttagande av låtsasjobb för att få bidrag och nej till skattefria zoner i förorter. Men det där ska inte betalas genom storsatsningar och investeringar för samhälleliga behov som faktiskt skulle kunna dra in alla i riktiga jobb och skapa mer resurser. Nej, pengarna tror SD att de ska hitta när folk inte längre kommer till satelliten Sverige för att de längtar efter asylbidrag och att bo i baracker, eller när jobben som genom ett trollslag från Anders Borg börja växa på träd. Dessa stora summor finns inte. Storsatsningen på utbildning med mera är en bluff.

Jimmie Åkesson vill klä ut sig till vita knegares bästa vän men han är Voldemort som ställer folk mot varandra och sprider hat och misstänksamhet mellan vanliga jobbare som istället måste hålla ihop. Sverige är ju det land i världen som har flest multinationella företag per invånare. Svenska storföretag har ju 1 miljon anställda utomlands jämfört med några hundratusen här i Sverige. Sverige deltar ju i alla NATOs övningar och säljer vapen till de värsta diktaturerna. Sverige är som alla andra indraget i skuldekonomin och lever av de globala finansmarknaderna.

Slavdrivare Åkesson

Sverige ägs inte av knegare utan av storföretag, storbanker, finansförvaltare och deras Allians-regering. SD vill framställa sig som knegarnas vänner som ”bryter utanförskapet” men de är värre slavdrivare än cheferna. De kommer att kräva ett språk, en kultur, rätt utseende, lydnad och tystnad och de kommer att slicka Alliansen där det krävs för att få vara med och regera 2014. Detta är sant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s