Knegarnas filmklubb


Under tre tisdagkvällar i maj månad, den 15e, 22a och 29e, träffas vi klockan 18.00 på lokalen och tittar på filmer som kan tänkas bilda, informera eller inspirerar vanliga knegare och ungdomar. Man blir medlem i filmklubben genom att betala en låg avgift. Filmkvällarna kommer att dyka upp lite då och då även under hösten.
Vi börjar den 15e maj med ”Bordertown” där Jennifer Lopez spelar en journalist som tar sig till Mexiko för att rapportera om den brutala vågen av olösta mord på kvinnor, i zonen där USA lagt sina utlokaliserad sammansättningsfabriker, maquiladoras. Sedan filmen kom ut 2006 har vågen av mord och försvinnanden av kvinnor spridit sig över hela Mexiko och filmen är med andra ord högaktuell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s