ÖPPNA KAMPANJMÖTEN VARJE ONSDAG

Vi fortsätter med öppna kampanjmöten varje onsdag. Den 11 januari få vi en genomgång av fullmäktigeledamot Tommy Hjertberg om problemen med kommunens planer för stadsomvandlingen, vi tar upp förutsättningarna för Knegarkampanjer på andra orter mm.

Väl mött på kampanjlokalen onsdagar klockan 19.00

2 tankar om “ÖPPNA KAMPANJMÖTEN VARJE ONSDAG

  1. Helt klart dags att öppet ta avstånd från all form av islamsist, sionism ock kristen dom. Kanske ni skulle kunna ta isnitsiativ att börja bränna ner mosker synagoggor och kyrkor för hur ni en vrider och vänder på det så måstee ni i alla fall ta avstånd från alla religioner och deras av artert. Kanske klass kampen måste börja med att ta och elliminera alla fiender tilll klass tänk. Jag tycker att ni öppet ska gå ut med att alla sionister och islam trogna människor är våra fiender och måste beskämpas där efter. om ni inte håller med så tycker ni hur man än vrider och vänder på det att vi arbetare måste antingen underkasta oss sharia lagar , iden om att judar är guds utvalda follk och därför oss alla överlägsta eller att den påhittade protestanstiska kristendommen bör styra. Antingen måste utplåna alla dessa sjuka ideér från jordytan eller så erkänner ni på ett eller annat sätt att någon av dessa relioner är rätt hur sjuka dem än är.

  2. Religionen har alltid använts av makthavarna för att hålla fattigt och arbetande folk nere. Men religionen är inte mer än ett redskap och vad vi måste göra nu är att samlas för att göra slut på diktaturen i arbetslivet och plundringen av resurser och arbetskraft som bedrivs av bolag, banker och stater. Det är de som har makten och det är deras ärenden prästerna och imamerna springer.

    Så länge de religiösa inte gör anspråk på att samhället ska styras utifrån sina religiösa idéer så kan var och en få be till vem de vill, tycker jag

    Högerextrema religiösa krafter som vill ha gudsstater och könsapartheid tycker jag att man ska behandla som alla andra politiska krafter, dvs avslöja dem och istället föra fram vår egen arbetarpolitik för samverkan på lika villkor. Börja de tjafsa och förstöra våra möten eller kasta glåpord efter kvinnor på torgen så tycker jag att man ska organisera sig och sätta stopp för det. Men utplåning och sånt ska vi inte ägna oss åt. Det hör inte hemma i arbetarrörelsen eller befrielsekampen överhuvudtaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s