Välkommen på medlemsmöte!

På lokalen torsdagen 18 november kl 18.00 till c:a 19.00.

Vi kommer att bestämma datum för diskussionen om Sd som Elias inleder.

Dessutom behöver vi att ha en diskussion om den tidning som vi ska börja ge ut i nästa vecka. Det finns ett stort behov av en ny arbetarpress i Sverige, en röst där vanliga människor får ta upp sina egna frågor och där man kan diskutera olika politiska förslag utan pampar som alltid vet bäst. Det finns ett behov av en tidning som visar hur man kan kämpa och hur man kan lyckas i sin kamp. Därför måste vi försöka komma igång med tidningen så snabbt som möjligt.

Vi måste på mötet se vilka som kan vara med och sprida tidningen och ha en plan för distributionen (ni som inte kan komma på mötet men vill hjälpa till, hör av er!). Förslaget är att vi (beroende på hur många vi blir) står utanför LKAB-grindarna, utanför sjukhuset, vid Coop och i centrum – 2 till 3 gånger per ställe – och att vi väljer ett område där vi säljer tidningen genom dörrknackning.

VÄLKOMNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s