Kampanjrapport

Knegarkampanjen jobbar natt...

Knegarkampanjen jobbar natt...


Nu har vi rivstartat utdelningen av valmaterialet och hittills har vi delat ut till 1200 hushåll! Vi har alltså redan klarat av hela bolagsområdet.
Observera att detta innebär att vi inte kommer samlas vid trädgårdskonsum som tidigare meddelat. Om du vill vara med och dela ut så kom istället till kampanjlokalen på Adolf Hedinsvägen 35.

Men det finns mycket valmaterial kvar att dela ut och många andra aktiviteter, så tveka inte att skriva upp dig som valarbetare. Maila till knegarkampanjen@gmail.com eller kom förbi kampanjlokalen och skriv upp dig på listan.

Men broschyrer, lokaler, valsedlar mm. kostar mycket pengar och Knegarkampanjen drivs helt av ideella krafter och får inte en krona i bidrag av några myndigheter. Därför är vi beroende av bidrag från frivilliga för att kunna genomföra vår kampanj.

Nu kan du stödja oss ekonomiskt genom att donera pengar till oss på internet via PayPal. För att betala med PayPal behöver du bara ett kreditkort (Visa eller Mastercard) och du kan ge hur mycket eller lite du vill.

Klicka här för att komma till donationssidan. Tack för ditt stöd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s