Aktiviteter v.34

Arbete med Knegarkampanjen rullar på i full fart! Vi har nu över 25 valarbetare, men det är mycket jobb kvar så alla krafter behövs! Vi märkte på valbyrån i lördags att folk är alltmer intresserade av Knegarkampanjen och stämningen blir allt mer positiv.

Vi har nu en lokal på Adolf Hedinsvägen 35, i det gråa huset till vänster om sporthallen. Därifrån kommer aktiviteterna att utgå, och det blir en samlingslokal för möten osv, men vi ska också ha den bemannad så mycket som möjligt så att man kan komma in och ta en kaffe och bara ta det lugnt. Nu i veckan kommer det bara att vara garanterat öppet mellan 16.00 och 18.00, men det blir mer framöver. Nästa lördag, 28 augusti, kommer vi att ha en invigningsfest i lokalen. Tid bestämmer vi i veckan. Då är alla välkomna!!!

Vi har under veckan fått valbroschyren klar. Den ska delas ut till alla hushåll i Kiruna, med start på Bolagsområdet och Lombolo västra nu i veckan. Vi kör utdelning måndag – torsdag, och träffas då i lokalen 17.00. Om ni vill hjälpa till att dela ut andra tider är det bara att ringa så fixar vi det. Totalt ska vi dela ut 15 000 exemplar, så alla behöver hjälpa till så mycket de orkar. Det blir ett slitigt arbete, men när det är klart kommer alla hushåll i Kiruna att känna till Knegarkampanjen och ha en valsedel hemma!

Varje lördag har vi öppna möten, valbyråer eller appellmöten. Även hit behövs det folk som kan hjälpa till. Vi ställer upp ett bord och serverar kaffe och pratar med förbipasserande, delar flygblad eller håller tal på torget.

Det är nu 4 veckor kvar till valet och vilka som vinner är osäkert både nationellt och lokalt. Vi behöver samla alla krafter till att få bort borgarna från regeringsmakten och se till att Knegarkampanjen kommer in i kommunfullmäktige! Samla alla era vänner som stöttar Knegarkampanjen att bli valarbetare, och kom själva med förslag på aktiviteter som vi kan göra under kampanjen!

Jag är nu ansvarig för att samordna aktiviteter, så hör av er via mail eller telefon för att boka aktiviteter: j_hojerstrom@hotmail.com eller 076-205 29 51.

Uppdatering: Eftersom vi blev klara med bolagsområdet snabbare än väntat kommer vi inte att samlas vid trädgårdskonsum utan bara i kampanjlokalen

Veckoplanering:

Kampanjlokalen kommer att vara bemannad varje dag åtminstone klockan 16.00-18.00, men ofta är vi där på andra tider också. Kom förbi på en kaffe och diskutera politik!

En tanke på “Aktiviteter v.34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s