Aktiviteter i Kiruna

Både på tisdag och onsdag har vi varit på stan i Kiruna, för att diskutera med folk om den nya namninsamlingen. Responsen har varit mycket bra! Flera personer har visat intresse att engagera sig i Knegarkampanjen och många fler har skrivit under.

Vi fortsätter under kommande vecka. Vill du hjälpa till att samla in namn? Skicka ett mejl, eller ring Tommy eller Jari (se kontaktisidan) så får du listor. Senare kan de också läggas ut som pdf-filer här på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s