Valrörelsen behöver en knegarkampanj

Flygbladsutdelningarna förra veckan gav bra respons. Det är roligt att så många sympatiserar med Knegarkampanjen, och att så många vill stoppa den borgerliga politiken. Men vi behöver hjälp med att få ut vårt budskap till varenda vrå!

Det behövs en oberoende valkampanj för knegare som inte känner sig representerade av partierna, som först vill få bort den moderatledda regeringen men inte heller nöjer sig med det. En kampanj för att arbetarrörelsens gräsrötter ska samla sig mot all borgerlig politik – även om den förs fram av en ”rödgrön” regering.

Kan du ägna en timme efter jobbet eller skolan åt att sprida flygblad, hjälpa till med torgmöten, delta i studiecirklar så tveka inte. Eller om du kan avvara pengar till kampanjkassan, som helt byggs upp av donationer. Varenda bidrag är värdefullt!

Fler flygblad kommer att delas ut i både Svappavaara och Kiruna den här veckan. Ring vår kontaktperson Jari Söyrinki om du vill hjälpa till, eller mejla på knegarkampanjen@gmail.com. Du kan också skriva ut pdf-filen från länken nedan och själv sprida den på jobbet.

Ena arbetarrörelsen – öppna knegarlistor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s