Bidra till Knegarkampanjen!

Vi har inga partikassor att gräva pengar ifrån men däremot en massa utgifter. Vi hyr lokaler för våra möten, vi köper annonser, kopierar flygblad, betalar polistillstånd för torgmöten. Nu ska vi bland annat köpa en logotyp och trycka upp pins för Knegarkampanjen. Mycket av det vi arbetar med kan vi betala ur egen ficka, men inte allt.

Därför behöver kampanjen stöd! Både pengar eller grejer (gamla kopiatorer eller liknande). Vi ska skaffa antingen Plusgiro eller en sms-tjänst för att kunna ta emot donationer, men tills vidare måste ni kontakta någon från Knegarkampanjen personligen.

Har du som själv är knegare några korvören kvar efter att räkningarna är betalda – mejla eller ring oss! Om din förening eller ditt parti stödjer det vi gör så är ni också välkomna att lämna bidrag, men vi betonar att Knegarkampanjen är partioberoende och ändrar inte på sin inriktning.

Ditt stöd behövs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s