Ingen riksdagsplats åt SD!

Kampanjmöte på Folkets hus

Kampanjmöte på Folkets hus

Knegarkampanjen höll sitt andra möte i Folkets hus i Kiruna, den här gången om hotet med sverigedemokrater i riksdagen. Det var en livlig diskussion med många bra inlägg. Mötet diskuterade bland annat varför sverigedemokraterna har vuxit, vad de har för politiska mål förutom sin invandrarpolitik, hur det stärker högern om SD får en riksdagsplats efter valet 2010, och faran med att många proteströstar på sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna växer av den kris som Reinfeldts regering skapar: arbetslösheten, diskrimineringen av unga som ska ut i arbetslivet och pensionärerna, de sämre och allt färre bostäderna och så vidare. Knegarkampanjen ska göra allt för att SD inte får en riksdagsplats nästa år!

Nästa vecka inleds studiecirkeln där vi granskar SD i sömmarna. Alla är välkomna till ABF:s lokaler på Föreningsgatan, onsdag klockan 18.00. I anslutning till cirkeln ska Knegarkampanjen också planera en aktion som äger rum inom de närmaste veckorna, och lägger tryck bakom kampanjmålen att köra ut Reinfeldts regering med socialdemokratiska biljetten, och samla till storrådslag om en (s)-ledd regering fortsätter den borgerliga politiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s