Flygblad utdelade

KupoltorgetIdag delade Knegarkampanjen ut flygblad på Kupoltorget i Kiruna. Det var ruskigt kallt och blåsigt men vi stod en timme ändå.  150 flygblad delades ut om torsdagens möte om Sverigedemokraterna och studiecirkeln som börjar nästa vecka.

Nästan alla som stannade tyckte att kampanjen var bra, och ett par ville komma på möten. Det finns ett stöd för Knegarkampanjen. Den enda dåliga respons vi fick var från borgerliga röstare och speciellt sympatisörer till Sverigedemokraterna, men så ska det ju vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s