Pressmeddelande 27 september 2009

Inbjudan till pressträff för lanseringen av


Knegarkampanjen

– för en arbetarregering

Folkets hus Kiruna, 1 oktober 18.00


Vi inbjuder till pressträff för lanseringen av Knegarkampanjen inför valet 2010. Kampanjen riktar sig till knegare som vill ha bort Reinfeldt-regeringen men inte nöjer sig med en (s)-ledd regering som fortsätter samma borgerliga politik.

Kampanjmålen är att köra ut Reinfeldts regering med den socialdemokratiska biljetten och att samla till storrådslag inom arbetarrörelsen om en (s)-ledd regering fortsätter den borgerliga politiken.

Knegarkampanjen är partioberoende men välkomnar kampanjaktivister från alla arbetarrörelsens partier och föreningar, undantaget personer som själva kandiderar och redan får sin röst hörd i genom andra valkampanjer.

I tre långa år har Reinfeldts regering gjort livet surt för arbetare och låginkomsttagare. Knegarkampanjen underkänner i tio punkter regeringen – som angripit arbetarna, ungdomarna, pensionärerna, de arbetslösa och sjukskrivna samt arbetslagen i offentlig och privat service.

Vi står inte ut med fyra år till! Vi uppmanar till bildandet av lokala kampanjgrupper över hela landet, för att göra valet 2010 till Reinfeldts nederlag!

Pressträffen hålls i Folkets hus Kiruna, 1 oktober 18.00, där vi svarar på frågor och förklarar Knegarkampanjens första steg.

Jari Söyrinki, gruvarbetare Kiruna

Tommy Hjertberg, gruvarbetare Svappavaara

Helena Rhodin, sjuksköterska Luleå

För vidare kontakt

073-8255589, knegarkampanjen@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s